U bent hier

Home

Onze services

Ontdek de mobiele schadeservice van auto van Dalfsen

 
Een kras op het portier? Een parkeerdeukje? Een beschadigde velg of bumper? Auto van Dalfsen is dé specialist in het herstel van kleine carrosserieschades.
 
Onze mobiele schadeservice
De kracht van auto van Dalfsen dat is snelheid, vakmanschap én onze flexibele mobiele service.
Wij repareren bij u op locatie! Vele autodealers, Lease maatschappijen verzekering’s maatschappijen en particulieren hebben onze mobiele schadeservice ontdekt.
We zijn gespecialiseerd in het ‘showroomklaar' maken van nieuwe auto's en inruilauto's met kleine beschadigingen. Snelle en voordelige reparaties van lakschades, kleine deukjes, herstel van hagelschade’s, velg- en bumperkrassen zijn onze specialismen!
 
Vakkundig én voordelig
Kiest u voor auto van Dalfsen? Dan kiest u voor eersteklas vakmanschap die de bijzondere technieken van spotrepair en uitdeuken zonder spuiten tot in de puntjes beheersen. De meeste kleine beschadigingen kunnen wij ‘onzichtbaar' repareren. De herstelkosten zijn bij auto van Dalfsen veel lager dan bij het traditionele schadeherstelbedrijf. Het geheim? Wij  behandelen alleen de beschadigde kras of deuk zélf. We sparen de originele lak en u betaalt geen dure overspuitkosten.